Toyota Aygo 1.0-12V Airconditioning

€ 1.449,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2007
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 279.288 km
Deuren 3
Kenteken NL-915-N Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Toyota Aygo 1.0-12V Airconditioning


€ 1.449,-

Algemeen

Bouwjaar 2007
Categorie Hatchback
BTW / Marge Marge Financieren
Kmstand 279.288 km
Deuren 3
Kenteken NL-915-N Verzekeren
Kleur Grijs Bod op je auto
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Motorinhoud 998 cc
Vermogen 50 kW (68 pk)

Aanbieder

Bedrijfsnaam Autobedrijf B.C.M.
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Sluisstraat 142 A
Postcode 9581 JH
Plaats Musselkanaal
Provincie Groningen
Land Nederland
Telefoon +31 (0)599 - 412056 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
GSM +31 (0)6 - 25567782 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website 123verkoopbcm.nl
E-mail e-mail sturen

Auto online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Opties

  • abs
  • airconditioning
  • electr. bedienbare ramen (voor)
  • in hoogte verstelbaar stuur
  • mistlampen (voor)
  • radio/cd speler
  • startonderbreker
  • stuurbekrachtiging

Auto direct verkopen?

Laat je auto vandaag nog gratis taxeren en
ontvang direct een bod per e-mail.

Bijzonderheden meld een fout

Zomerse temperaturen kunnen soms behoorlijk oplopen, maar met de Toyota Aygo 1.0-12V Airconditioning uit 2007 hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze compacte auto is voorzien van airconditioning, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename en verfrissende rijervaring, zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar.

De Toyota Aygo is uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder een bestuurdersairbag en zij airbag(s) voor. Deze extra bescherming zorgt ervoor dat jij en je passagiers met een gerust hart de weg op kunnen gaan. Daarnaast beschikt de Aygo ook over elektronische remkrachtverdeling, wat zorgt voor een optimale en veilige remkracht.

Met zijn grijze kleur ziet de Toyota Aygo er stijlvol en modern uit. De metallic lak geeft de auto een extra glans, waardoor hij zeker opvalt in het verkeer. Daarnaast biedt de Aygo voldoende ruimte dankzij de hatchback carrosserie en de drie deuren. Het interieur is compact en praktisch ingedeeld, waardoor je altijd comfortabel kunt reizen, of je nu alleen onderweg bent of met een aantal passagiers.

Onder de motorkap van de Toyota Aygo ligt een krachtige en zuinige 1.0-12V motor met een vermogen van 50kW. Met een kilometerstand van 279288 heeft deze auto al de nodige kilometers afgelegd, maar dat doet niets af aan de prestaties en betrouwbaarheid. De Aygo staat bekend om zijn efficiëntie en degelijkheid, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van zorgeloze kilometers.

Ben je op zoek naar een compacte en betrouwbare auto met airconditioning? Dan is de Toyota Aygo 1.0-12V Airconditioning uit 2007 zeker het overwegen waard. Neem contact op met Autobedrijf B.C.M. via 0599-412056 voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je verder te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Mooie en goede auto ,

Die goed rijd, schakelt en remt , de motor loopt goed , de km stand is met N.A.P , de auto heeft een geldige A.P.K. , indien de auto een airco heeft is die ijskoud , de auto heeft een afleveringsbeurt gehad, waarbij alle vloeistoffen aangevuld zijn en de auto is nagekeken zodat u veilig wegrijd bij mij , onderhoudsboekje aanwezig en ingevuld,

Heeft u vragen kunt u mij via marktplaats of via Wattsapp 06-25567782 bereiken of gewoon even bellen 0599-412056 Vriendelijke groet ,

Wilt u lezen wat klanten vinden van hun gekochte auto en mijn werkwijze , dan kunt u dit lezen op klanten vertellen........https:www.klantenvertellen.nl/reviews/1053100/autobedrijf-bcm

Ik hoop u snel te zien, Vriendelijke groet, Thierry Lefevre





Al meer als 27 jaar verkoop ik auto's. die altijd tot de goedkopere op marktplaats behoren, Maar wel mooi en goed zijn, met frisse apk ,nap km stand, en voorzien van een afleveringsbeurt.
.
Dit kan ik omdat ik geen duur pand en/of duur personeel heb, ik verkoop vanuit mijn woonadres.
.
Aangezien ik ongeveer maximaal 20 auto's op voorraad heb, Heb ik met elke auto een proefrit gemaak

Basisdekking voor uw auto

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen auto mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen auto

E-mail aanbieder

 

Autotest

Toyota Aygo | Klaar voor de toekomst

De Toyota Aygo is opgewaardeerd voor modeljaar 2018. Het uiterlijk is aangescherpt, de motor werd sterker, het verbruik werd lager en de uitrusting werd rijker. Wat betekent dat in de praktijk? Tijd voor een hernieuwde kennismaking met Toyota's kleinste.

Autotest | Toyota Aygo Klaar voor de toekomst

De Toyota Aygo is opgewaardeerd voor modeljaar 2018. Het uiterlijk is aangescherpt, de motor werd sterker, het verbruik werd lager en de uitrusting werd rijker.

Plus

  • prima rijeigenschappen
  • moderne techniek
  • Originele vormgeving

Min

  • veel speling in versnellingshendel / gevoelloze pedalen
  • achterruiten openen niet volledig (klapraampjes)
  • beeldscherm blokkeert centraal luchtrooster

Conclusie

De Toyota Aygo heeft een facelift ondergaan voor modeljaar 2018. Toyota heeft daarbij de sterke punten nog sterker gemaakt. Een aantal zwakke punten is nog steeds niet aangepast (speling in versnellingshendel, gevoelloze pedalen, klapraampjes achterin, beeldscherm blokkeert luchtrooster). Het uiterlijk, de techniek en de uitrusting daarentegen zijn merkbaar verbeterd. De Aygo is daarmee geen andere auto geworden, maar is wel helemaal bij de tijd en daarom kan Toyota het succes voortzetten.

De aanpassingen aan de motor hebben als gevolg, dat de Aygo rustiger is geworden. In de stad is de auto minder levendig, op de snelweg juist zuiniger en stiller. Het vernieuwde onderstel maakt de Aygo stabieler op de buitenweg en dynamischer in de stad. De gemoderniseerde uitrusting is in alle opzichten een verbetering. Nieuwe elektronica zorgt ervoor, dat de Aygo nu ook op het gebied van integratie met de mobiele telefoon klaar is voor de toekomst.

Deel deze advertentie