Financieren

Uw auto financieren!

Als u een nieuwe/andere auto wilt kopen dan is het slim en verstandig om alle mogelijkheden te bekijken. Misschien heeft u niet voldoende budget om de auto van uw dromen te kopen? Dan is het goed om te kijken naar een mogelijkheid om de auto te financieren of geld lenen voor een auto. Er zijn verschillende oplossingen voor particulieren om een autofinanciering te krijgen.

Een persoonlijke lening als autofinanciering!

Eigenlijk is de persoonlijke lening een uitstekende manier om uw nieuwe auto te financieren. U betaalt dan namelijk iedere maand naast de rente ook een deel aflossing. Bij een persoonlijke lening weet u precies wat de looptijd is van de autofinanciering. U weet dat u na een paar maanden of jaren klaar bent met het afbetalen van de lening. Aangezien de auto ook over deze periode in waarde daalt is dat een slimme zet.

De auto verpanden aan de bank!

Als u een financiering neemt om een auto te kopen dan kunt u de auto als zekerheid aan de bank of geldverstrekker verpanden. Hiermee krijgen zij een extra stuk zekerheid om hun geld weer terug te krijgen. Voor de persoon die het geld leent (u) is het voordeel, dat u een lagere rente betaalt. Hierdoor blijft er meer geld over voor het aflossen van de autofinanciering.

Een goede autoverzekering!

Als u een hoge autofinanciering neemt dan is het belangrijk om ook te letten op de autoverzekering. Vaak wordt de autoverzekering aangegaan voor een zo laag mogelijke premie. Hierbij dekt de autoverzekering alleen de schade aan het voertuig van een ander. Als u zelf schuld bent aan het ongeluk of bij een eenzijdig ongeluk zal er dan geen geld uitgekeerd worden. En dat is natuurlijk wel een pijnlijke zaak. U heeft dan namelijk geen auto, maar nog wel een autofinanciering. U moet dan de lening nog aflossen zonder van de auto te kunnen genieten. En dat is natuurlijk niet zo prettig.

Onze partners

Let op ! Geld lenen kost geld

Regel hier jouw financiering en vraag direct een offerte aan bij onze partners.

Directa

  • Volledig online af te sluiten
  • Hoge klantwaardering
  • Altijd boetevrij aflossen

Bereken direct online