Nissan Qashqai (2014 - 2021)

Groots succes

De zoveelste middelgrote auto met een middelgroot prijskaartje, dat was niks voor Nissan. Nissan wilde anders zijn! Daarom is de Qashqai wel een middenklasser met een gemiddeld prijskaartje, maar verder verschilt deze Nissan op alle vlakken van de concurrentie. Dat verschil moet nu nog groter worden met de komst van de "DIG-T 163".

Autotest | Nissan Qashqai (2014 - 2021) Groots succes

De Nissan Qashqai is voortaan ook leverbaar met een DIG-T 163 benzinemotor. Dit maakt de auto niet alleen sneller, maar vooral comfortabeler en meer volwassen.

Plus

  • DIG-T 163 is sterk en stil
  • anders dan anders
  • moderne techniek

Min

  • geluiden van rijwind nadrukkelijk aanwezig
  • trage ontwikkeling infotainment systeem

Conclusie

De Nissan Qashqai is de populairste auto in zijn klasse onder particuliere kopers. Terwijl zakelijke kopers hun keuze vooral baseren op fiscale aspecten, kiezen particulieren vooral met het gevoel. Zij willen een auto die anders is dan anders.

Nissan speelt daar slim op in met de Qashqai, die er niet alleen anders uitziet maar ook nog eens meer ruimte biedt. Daarbij maakt de rijke uitrusting het dagelijks leven met de Qashqai makkelijker en veiliger. De DIG-T 163 motor is daarbij een echte aanwinst. Met deze nieuwe motor is de Qashqai niet alleen sneller, maar vooral comfortabeler en grootser.

Nissan Qashqai+2 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Nissan Qashqai+2

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Nissan Qashqai+2 2.0 Optima

92.067 km - 2012 n.o.t.k.

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Benzine
Kleur
Grijs
CarFix-Veendam
Veendam, NL