Jeep Renegade

Origineeltje

Een kopie is altijd minder dan het origineel. En als die kopie ook nog eens wordt verkleind, gaat er nog meer verloren. Kleine Jeeps waren daarom tot nu toe weinig succesvol. Ze hadden wel de naam, maar niet de kwaliteiten van de legendarische voorgangers. De Renegade zou daar nu verandering in brengen...

Autotest | Jeep Renegade Origineeltje

Bij een SUV gaat het om de beleving en het imago. De Jeep Renegade scoort maximaal op die punten. Helaas gaat dat ten koste van de verfijning en rijeigenschappen.

Plus

  • soepele, sterke dieselmotor
  • originele vormgeving
  • nette prijs

Min

  • vieze handen bij openen achterklep (vergendeling te laag)
  • niet zo zuinig als beloofd
  • onbetrouwbaar navigatiesysteem

Conclusie

De Renegade is het nieuwe instapmodel van Jeep. Alleen al vanwege de naam heeft iedere Jeep automatisch een streepje voor. In vergelijking met de concurrentie ziet de Renegade er bovendien hoogst origineel uit. Dat geldt niet alleen voor het exterieur, maar ook voor het interieur. Wie een SUV koopt om anders te zijn dan anders, zal daarom alleen al vanwege de vormgeving voor de Renegade kiezen.

Maar... de Renegade heeft meer te bieden dan alleen imago! Wanneer de auto puur rationeel wordt beoordeeld zijn de ruimte, de uitrusting en het weggedrag allemaal gemiddeld goed voor een auto in dit segment. De moderne (diesel)motoren van moederbedrijf Fiat zijn zelfs zeer goed en een echte aanwinst voor Jeep. Daarmee is de Renegade niet alleen hoogst origineel, maar ook een logische opvolger van het legendarische origineel.

Jeep Renegade 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Jeep Renegade

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Jeep Renegade 1.4 MultiAir Longitude

102.690 km - 2017 € 16.750,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Benzine
Kleur
Wit
Autobedrijf Wolthof
Noordbroek, NL
Jeep Renegade 1.0 Turbo 120Pk Longitude Navi Géén Afleverkosten

56.221 km - 2019 € 19.900,- incl. BTW

Categorie
MPV
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Autobedrijf Ambergen Winschoten
Winschoten, NL