Dacia Dokker

Voordeelverpakking

Dacia is zeven jaar actief in Nederland. In die periode heeft het merk een ijzersterke reputatie opgebouwd. Een Dacia is een uiterst eenvoudige, degelijke, sobere auto die daarom tegen een zeer scherpe prijs kan worden aangeboden. Tot nu toe richtte Dacia zich echter alleen op prijsbewuste particulieren. En dat is vreemd, want juist bedrijven kiezen in de regel met het verstand in plaats van het gevoel. Daarom is er nu de Dokker, Dacia's eerste bedrijfsauto.

Autotest | Dacia Dokker Voordeelverpakking

De Dacia Dokker is leverbaar als gezins- en bedrijfsauto. Als gezinsauto biedt de Dokker maximale ruimte tegen een minimale prijs. Toch ontbreekt de verfijning van een gezinsauto. De Lodgy is beter.

Plus

  • veel ruimte voor weinig geld
  • zuiniger dan fabrieksopgave (in onbeladen toestand)
  • extra praktisch dankzij schuifdeuren (en klapdeurtjes achter)

Min

  • zijwindgevoelig
  • gevoelloze besturing
  • open bergvakken voorin (plus piepklein dashboardkastje)

Conclusie

Dacia introduceert de Dokker. De Dokker is leverbaar als gezinsauto en als bedrijfsauto. Als gezinsauto biedt de Dokker maximale ruimte tegen een minimale prijs. Tegelijkertijd ontbreekt de verfijning van een echte gezinsauto overduidelijk en wordt de koper continu met de neus op die feiten gedrukt. Gezien het geringe prijsverschil is de Dacia Lodgy daarom een betere keus voor gezinnen.

Voor bedrijven is de komst van de Dokker goed nieuws. De Dacia Lodgy is ruim, maar te weinig bedrijfsauto (en niet leverbaar op grijs kenteken). De lage laadvloer, schuifdeuren aan de zijkant en klapdeuren aan de achterkant maken de Dokker Van tot een echte bedrijfsauto. Bovendien is werkelijk overal op bespaard, zodat ook slimme ondernemers maximaal kan verdienen met Dacia.

Dacia Dokker 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Dacia Dokker

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Dacia Dokker 1.5BluedCi Navigatie Airco Euro 6

124.817 km - 2020 € 8.950,- excl. BTW

Categorie
Bedrijfswagen
Brandstof
Diesel
Kleur
Wit
Veenhuizen Bedrijfsauto's BV
Boerakker, NL
Dacia Dokker bestel 1.5 dCi 75 Basic ALLE INRUIL MOGELIJK

52.704 km - 2017 n.o.t.k.

Categorie
Overige
Brandstof
Diesel
Kleur
Overige
CarFix-Veendam
Veendam, NL