Volvo XC70

Asfaltavonturier

De Volvo XC70 heeft zich al bewezen als een veelzijdige auto voor avonturiers. Tijdens een eerdere test wist deze ruige uitvoering van de Volvo V70 zich overtuigend te bewijzen buiten de gebaande paden. Voor wie het avontuur wat dichter bij huis zoekt, is er nu ook een tweewielaangedreven versie van de XC70. Bovendien is de auto voorzien van nieuwe, zuinigere motoren zodat het tijd is om opnieuw op avontuur te gaan met de XC70.

Autotest | Volvo XC70 Asfaltavonturier

Voor modeljaar 2009 is de Volvo XC70 voorzien van nieuwe motoren. Bovendien is dit avontuurlijke model voortaan ook leverbaar met voorwielaandrijving, in plaats van de gebruikelijke 4x4.

Plus

  • subliem audiosysteem
  • ruim en comfortabel
  • zeer veilig

Min

  • te lichte besturing
  • testauto niet vrij van rammeltjes

Conclusie

Voor modeljaar 2009 is de Volvo XC70 voorzien van nieuwe motoren. Bovendien is dit avontuurlijke model voortaan ook leverbaar met voorwielaandrijving, in plaats van de gebruikelijke vierwielaandrijving. Hiermee is de auto bereikbaarder geworden voor een grotere groep kopers.

Daarnaast is de aanpassing ook heel logisch, want voor velen beperkt de aantrekkingskracht van de XC70 zich tot het stoere uiterlijk. Het feit dat de auto zich ook kan bewijzen buiten de gebaande paden is voor hen leuk, maar weinig zinvol. In de dagelijkse praktijk worden de meeste avonturen beleefd op het vertrouwde asfalt en daar voelt de XC70 zich nu nog beter thuis.

Volvo XC70 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Volvo XC70

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Volvo XC70 2.0 D4 FWD Polar+ Cross Country Aut.8 Inscription BTW Auto

199.000 km - 2016 € 911,-

Categorie
Stationcar
Brandstof
Diesel
Kleur
Wit
De Bue Automotive
Groningen, NL