Jaguar XF (2007 - 2015)

Herensociëteit wordt hippe club

Jaguar maakte altijd auto's voor sigaren rokende en cognac drinkende heren van stand. Maar sinds enkele jaren gooit de Britse autofabrikant het over een andere boeg. Het traditionele Engelse vakmanschap blijft, maar wordt nu gecombineerd met vooruitstrevende techniek en moderne vormgeving. De geheel nieuwe XF is daarvan het laatste bewijs.

Autotest | Jaguar XF (2007 - 2015) Herensociëteit wordt hippe club

De XF is de 2e Jaguar van deze nieuwe generatie. Wat is gebleven zijn het vakmanschap en de luxe die horen bij een Jaguar. Het weggedrag is sportief en daarmee maakt de oude garde plaats voor nieuw.

Plus

  • unieke combinatie van moderne techniek en Britse traditie
  • uitstekende rijeigenschappen
  • bijzonder stil en comfortabel

Min

  • hoofdsteunen te laag
  • matig functionerende regensensor / bijgeluiden ruitenwissers
  • trage werking navigatiesysteem

Conclusie

Tijd voor een vreugdedansje! Jaguar heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en met succes. Een Jaguar was als een rijdende heren-societeit. Een kleine, conservatieve doelgroep stelde dat zeer op prijs. Maar een nieuwe generatie kopers stelt prijs op een hippere, modernere uitstraling. De XF is de tweede Jaguar van deze nieuwe generatie. Wat is gebleven zijn het vakmanschap en de luxe die horen bij een Jaguar.

De vormgeving is modern en de techniek is volgens de laatste stand van zaken. De XF is een fraai gelijnde reisauto geworden. De binnenruimte is prima, de uitrusting laat weinig te wensen over. Helaas zijn de motoren niet nieuw en daarmee loopt deze Jaguar iets achter op de vernieuwingsdrang van de concurrentie. Het weggedrag is vooral sportief en daarmee maakt de oude garde plaats voor een dynamische nieuwkomer!

Jaguar XF 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Jaguar XF

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Jaguar XF 2.2D S Premium Sport / LED

165.000 km - 2013 € 11.995,- incl. BTW

Categorie
Stationcar
Brandstof
Diesel
Kleur
Zwart
Stadhuis Auto's
Sappemeer, NL