Jaguar XK Convertible

Wie mooi wil zijn ...

De nieuwe Jaguar XK werd afgelopen voorjaar tegelijkertijd als coupé en cabriolet geïntroduceerd. Op het moment dat de auto net beschikbaar was, viel de keuze op de coupé voor een eerste kennismaking. Maar nu is het zomer, tijd om in alle rust te genieten van het fijnste dat Jaguar te bieden heeft.

Autotest | Jaguar XK Convertible Wie mooi wil zijn ...

De Jaguar XK Coupe is een sublieme auto die weet te behagen met comfort en sportiviteit. De XK Convertible is minstens zo sportief, maar verruilt het comfort voor de vrijheid van open rijden.

Plus

  • buitengewoon mooi
  • zeer snel
  • moderne techniek

Min

  • matige kwaliteit cabriokap
  • veel windgeluiden met geopend dak

Conclusie

De Jaguar XK Coupé is een sublieme auto die weet te behagen met comfort en sportiviteit. De XK Convertible is minstens zo sportief, maar verruilt het comfort voor de vrijheid van open rijden. Dat is op zonovergoten dagen een waar genoegen, maar met gesloten dak is het comfort beduidend lager dan dat van de coupé. Bovendien kent de cabriolet diverse schoonheidsfoutjes die de coupé zijn bespaard.

Ongeacht de uitvoering is de Jaguar XK een auto die de inzittenden met overweldigende schoonheid en imponerende prestaties een bijzonder en bevoorrecht gevoel geeft. Is de XK bedoeld als tweede auto, dan is de cabriolet de meest logische keuze omdat open rijden de ervaring compleet maakt. Voor dagelijks gebruik biedt de Coupé meer gemak en comfort.

Jaguar XK 2 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Jaguar XK

2 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Jaguar XK 4.2 V8 Coupé [IN OPDRACHT KLANT ]Inruil mogelijk

156.401 km - 2007 € 17.500,-

Categorie
Sportwagen/Coupé
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
GM Auto's
Hoogezand, NL
Jaguar XK 4.2 V8 Coupé Inruil Mogelijk

243.360 km - 2006 € 15.750,-

Categorie
Sportwagen/Coupé
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
GM Auto's
Hoogezand, NL